Hoppa till sidans innehåll

Motocrosstävling på Kanikebolsbanan

27 JUL 2020 10:22
Den 29 augusti kommer Stockholmscrossen att köras på Kanikebolsbanan.
  • Uppdaterad: 27 JUL 2020 10:22

Stockholmscrossen är en tävlingsserie i Östra distriktet för vuxna förare från 15 år och upp. Det brukar normalt vara runt 150 startande  vid varje tävling, från rena nybörjare till snabba elitförare.

För att uppfylla Regeringens, Folkhälsomyndighetens och Svemo riktlinjer och rekommendationer så blir arrangemanget runt tävlingen lite annorlunda mot tidigare år.

Åtgärder för att minska eventuell smittspridning kommer att genomföras, tex. så kommer traditionellt förarmöte ej att hållas utan informationen förmedlas via hemsidan.

Inga personer förutom förare, mekaniker och funktionärer kommer att släppas in på tävlingsområdet, dvs. tävlingen kommer att köras helt utan publik.

Armband kommer att delas ut till funktionärer och tävlande för att lätt kunna se och kontrollera vilka som är behöriga på området eller ej. Ej behöriga kommer att avvisas.

 

Naturligtvis behöver vi hjälp med funktionärer för olika uppdrag under tävlingsdagen.

Så är du intresserad av att hjälpa till som tex säkerhetsvakt (”flaggvakt”), funktionär i depå/parkering, funktionär vid startgrind, hjälpa till i kiosk eller grill,  hör av dig via e-mail eller sms till:

Henrik Älvebrink: This is a mailto link , mobil 070-9796743

Peter Lydell: This is a mailto link, mobil 076-7707420

Tack för din hjälp.

Östhammars Motorklubb, Motocross.

 

Skribent: Henrik Älvebrink
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Östhammars MK
Box 83
74292 Östhammar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info